(opis vile)

Vila „PRIČA“ je jedan od prvih objekata u Niškoj Banji, koji je osmišljen tako da pruži posetiocima potpuni komfor i užitak.

Vila je smeštena u mirnom kvartu, na oko 100m od centra banje gde se nalazi šetačka zona, lečilišta Zelengora i Radon, restorani, kafići i sl. Mesto na kom se nalazi vila obezbeđuje svojim gostima da su blizu svih bitnih lokacija ali isto tako pruža mir, tišinu i izolovanost od buke.

Vila „PRIČA“, osmišljena je u duhu starinske, domaće topline i gostoljubivosti dok je oprema u njoj krajnje savremena.

Tople boje, skladan enterijer i slike starog Niša na recepciji uvešće goste vile u našu „PRIČU“.

Vila u svom sadržaju ima 6 standard soba i 2 comfort sobe sa po dva ležaja, 2 apartmana koja se sastoje od soba za spavanje namenjene za 2 osobe i sobe za dnevni boravak koja ima mogućnost proširenja kapaciteta za još 2 osobe i lux apartman koji se sastoji od sobe za spavanje, dnevnog boravka i dela sa kuhinjskim elementima i šankom i koji takođe ima mogućnost proširenja kapaciteta.
detaljnije o sobama »
detaljnije o apartmanima»

Bez obzira na tip sobe koji Vam odgovara i za koji ćete se odlučiti, treba da znate da će vila „PRIČA“ pružiti svim svojim gostima besprekoran mir, udobnost, komoditet i ostale preduslove za kvalitetan odmor.

Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i uglavnom imaju terasu.

Sobe su opremljene svim savremenim uređajima kao što su LCD televizori, DVD uređaji, kablovska, wireless internet, klima uređaji, mini barivi, sefovi, u kupatilima su postavljeni masažeri dok su sva vrata soba tapacirana i sve to u svrhu da gostima bude priušten bogat i bezbrižan odmor.

Vila u svom sadržaju nudi i restoran-bar koji će biti rezervisan u jutarnjim časovima za posluženje doručka a tokom dana će omogućiti gostima da u toplom ambijentu provedu vreme odmora kao i mogućnost održavanja sastanaka i predavanja.
detaljnije o restoranu »

Vila „PRIČA“ ima i dvorište prijatnog uređenja koje je predviđeno za odmor i uživanje na čistom banjskom vazduhu i mirisu boriva.

Duboko verujemo da ćete i Vi biti jedan od likova naše „PRIČE“!

Svaka soba poseduje

Telefon LCD+DVD Mini bar Sef Internet Klima Kupatilo
sa
hidromasazom
Predivan
pogled
SOS
sistem
Protivpozarni
alarm